Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907967 obálek a 878235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Čínská kuchyně



Autor: Tomaník, Miroslav a Skřivan, Rudolf
Rok: 1978
NKP-CNB: cnb000153983
OCLC Number: (OCoLC)6118463
OKCZID: 111918541
Vydání: 1. vydání

Citace (dle ČSN ISO 690):
TOMANÍK, Miroslav. Čínská kuchyně. 1. vyd. Praha: Merkur, 1978. 143, [1] s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna



Další vydání

  • 2., přeprac. vyd. Rok vydání: 1983



Anotace

 

Z bohaté čínské kuchyně vybrali autoři hlavně ty předpisy, pro jejichž úpravu jsou na našem trhu dostupné suroviny. Kromě předpisů na studené předkrmy a omáčky, pokrmy z drůbeže, ryb, masa, rýžová, vaječná a zeleninová jídla,saláty, polévky a moučníky, uvádějí autoři také potřebné suroviny a seznamují s jejich úpravou a tepelným zpracováním.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Dostupné zdroje

Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)