Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2898355 obálek a 875572 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Sýrařství :popis výroby a úpravy sýra jako potraviny | ||||
Autor: Laxa Otakar Dostupné také jako: Digitalizovaný dokument Citace (dle ČSN ISO 690): LAXA, Otakar. Sýrařství: popis výroby a úpravy sýra jako potraviny. Praha: Nákladem Podniků tiskařského a vydavatelského družstva rolnického v Praze, 1915, 504 s. Zemědělská knihovna, 3. Digitální objekty
AnotaceBuďte první a doplňte chybějící anotaci. |