Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Robuchon, Joël

Nahlásit porušení duševního vlastnictví, nebo práva na ochranu soukromí.

Autor: Robuchon, Joël
Rok: 1945-

Biogr./Hist. údaje: Francouzský restauratér, autor prací o francouzské kuchyni a knih kuchařských předpisů.
Zdroj: Autoritní databáze Národní knihovny ČR

Joël Robuchon

Joël Robuchon (born 7 April 1945 in Poitiers, France) is a French chef and restaurateur. He was titled "Chef of the Century" by the guide Gault Millau in 1989 and also awarded the Meilleur Ouvrier de France (France's Best Craftsman) in cuisine in 1976. He has published several cookbooks in French, two of which have been translated into English, has chaired the committee for the current edition of the Larousse Gastronomique, and has hosted culinary television shows in France. He operates a dozen restaurants in Bangkok, Bordeaux, Hong Kong, Las Vegas, London, Macau, Monaco, Paris, Singapore, Taipei, and Tokyo, with a total of 25 Michelin Guide stars among them – the most of any chef in the world.

Pro přidání, nebo úpravu fotografie autora se prosím přihlaste: