Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894072 obálek a 874508 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

McGee, Harold

Nahlásit porušení duševního vlastnictví, nebo práva na ochranu soukromí.

Autor: McGee, Harold
Rok: 1951-

Biogr./Hist. údaje: Americký odborník a autor prací z oblasti potravinářské chemie, zabývá se též dějinami přípravy jídel a kuchařskými technologiemi.
Zdroj: Autoritní databáze Národní knihovny ČR

Harold McGee

Harold James McGee is an American author who writes about the chemistry and history of food science, cooking and molecular gastronomy. He is best known for his seminal book On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen initially published in 1984 and revised in 2004.

Pro přidání, nebo úpravu fotografie autora se prosím přihlaste: