Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Linhart, Tony
Rok: 1994
ISBN: 9788090143272
NKP-CNB: cnb000082874
OKCZID: 128388930
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
LINHART, Tony. Gastronomické záhady aneb Pohledy do historie kuchařského umění: 120 historických i moderních kuchařských receptů. 1. vyd. Praha: Public History, [1993]. 64 s.
Hodnocení:
3.7 / 5
(3 hlasů)
Průvodce dějinami vaření od pravěku po současnost.
Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze