Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2903936 obálek a 875771 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Italské sýry | ||||||||||||||||||||
Autor: Coria, Federico / Moriondo, Claudia / Mornadi, Eli Hodnocení: 5.0 / 5 (3 hlasů) AnotaceKategorie sýrů, konzervace a stolování, pokyny pro výběr a degustaci v obchodě. Deset ochutnávek jednotlivých produktů hodících se k různým příležitostem – chuťové vlastnosti, vhodná příloha, víno a jiné nápoje. Přehled jednotlivých druhů sýrů, některé jsou velmi vzácné, jiné velmi rozšířené. Poslední část knihy uvádí nejdříve obecné pokyny o zpracování italského sýra v tradičních pokrmech, následuje 33 předpisů na přípravu jídel od šéfkuchaře Chicco Coria – předkrmy, hlavní jídla a dezerty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|